Thursday, 16 October 2014

Pakej Sewaan Mesin Chocolate Fountain

Assalamualaikum

Dah lama tak update kat sini...Sibuk melayankan blog ALL ABOUT US...Sehingga duk terlupa ada blog business yang satu nie...Sabar jer la...

Sehingga ke tarikh ini saya masih menerima tempahan pakej sewaan mesin chocolate fountain dan candy buffet...Cuma rate harga dah tak sama macam dulu la...Ni pakej yang saya offer sekarang nie...


Untuk Candy Buffet pula pakej bermula dari RM300.00...Itu paling minimum pakej yang saya boleh offer dan masih boleh dirunding lagi mengikut permintaan customer...

Yang berminat nak sewa machine atau tempah candy buffet boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut

LYNN HURAIZA 
0137660226 
lynnhamzah81@gmail.com

No comments:

Post a Comment