Thursday, 19 April 2012

Rayyan Rafael First Birthday Party

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua...Lama betul saya biarkan blog nie bersawang yer...Huhuhuh...Masa sangat mencemburui saya la...Memang x sempat langsung nak update blog walaupun ada idea...

Hari nie saya nak update tentang Rayyam Rafael First Birthday Party...Percubaan pertama saya di dalam mempromosikan Chocolate Fountain...Syukur alhamdulillah tuan rumah Lisa Rafael dan tetamunya sangat menyukai Chocolate Fountain...They really enjoy it...



Syukur alhamdulillah majlis berjalan lancar dan birthday boy pun happy sokmo...Terima kasih kepada Lisa Rafael sekeluarga...

13 comments:

  1. wahhh...meriahhh!:) aduh...chocolate tu semua, mengoda betul!:)
    Dear u tanya harga set J tadi kan,
    set J1 = RM237 ( 4 jenis vitamins )
    untuk 2nd and 3 rd Trimester (Set J2) u cuma tambah OmegaGuard (RM120) je, coz vitamin yang lain tu sure ada balance lagi. klu takde just top up apa yang takde la. :) Klu, rasa over budget (coz semua yg YM gitau tu, full pack)just contact me, mana tahu YM boleh suggest yang ikut kemampuan, :) sms Ym 013-2905020

    ReplyDelete
  2. wahhh... nureen suka tau macam ni.
    klau bleh join party ni sure yang ni nureen terjah dlu hehee

    ReplyDelete
  3. sekarang orang mmg gilakan buffet candy camni..sy nak wat gak..tapi tak le kreatif hehe..kena panggil orang watkan..

    ReplyDelete
  4. meriahnya..

    anak saya kalau dapat ke besday party camni siap la

    ReplyDelete
  5. waahhh!! sedapnyaaaaa
    awak kat mana ni? kat kat area sini..memang kena jadi customer lah ni..

    ReplyDelete
  6. sedapnya coklat.. huhu.. bilalah nak ada baby ni. dpt jugak wat beday party.. :0

    ReplyDelete
  7. waaa siap ada fountain lagi...

    ReplyDelete
  8. sedap nye.... memang terliur lah budak2 n mak budak tengok ni. hehehe
    salam kenal, jemput datang blog saya tq!
    nabihahsejutarasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam kak,
    blog walking je...:)jemput la ke blog sy jgk..:)
    http://vitamindelight.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Meriahnya nampak Cady Buffet nih...

    ReplyDelete